Professioneel, Recht door zee en Ervaren  
   
 
Home Diensten Referenties Contact
 
  Untitled Document

DIENSTEN

Bij Djimz Communicatie kunt u terecht voor zowel de verzorging van uw externe als interne communicatie. Wij adviseren, regelen en voeren voor u uit. Uw voordeel? Ondersteuning op maat met behulp van flexibele professionals, korte lijnen, geen administratieve rompslomp en bovendien geen werkgeversverplichtingen .

Communicatieabonnement

Bij Djimz Communicatie kunt u een Communicatieabonnement op maat afsluiten. Op basis van uw communicatiebehoefte stellen wij samen met u een abonnement (op maat) samen. Hierdoor bent u voor een afgesproken aantal uur per week, maand, kwartaal of jaar verzekerd van professionele begeleiding. U kunt hierbij denken aan het regelmatig vervaardigen van nieuwsbrieven, persberichten of bijvoorbeeld het bijhouden van uw website.

Externe Communicatie

- Vervaardigen van Nieuwsbrieven
U wilt uw klanten regelmatig op de hoogte brengen van nieuws uit uw organisatie en/of branche. Een van de middelen hiervoor is het uitbrengen van een nieuwsbrief. U kunt het vervaardigen van uw nieuwsbrieven vanaf het ontwerp tot de verzending aan ons overlaten, ook kunt u alleen de co÷rdinatie door Djimz Communicatie laten uitvoeren. Uw eigen medewerkers zijn misschien prima in staat om de nieuwsbrief te vervaardigen, maar iemand moet hen aansturen en de eindcontrole uitvoeren. Samen zorgen wij ervoor dat uw nieuwsbrief op tijd bij uw klanten komt.
- Publiciteit
U kunt uw doelgroep bereiken door gebruik te maken van media zoals kranten, tijdschriften, vakbladen, TV/Radio en internet. Met behulp van persberichten, interviews, advertenties, en commercials kunt u uw boodschap overbrengen. Djimz Communicatie regelt in overleg met u deze uitingen.
- Co÷rdinatie website
Herkent u dit probleem? Een aantal jaren geleden heeft u uw eigen website gelanceerd. Maar na verloop van tijd verouderd de informatie die er op staat. Wie houdt dat bij? Djimz Communicatie loopt voor u de website na (bijvoorbeeld 1x per kwartaal) en attendeert u onder andere op verouderde informatie/onduidelijkheden en niet (meer) werkende links. Desgewenst kunnen wij nieuwe informatie voor u vervaardigen/plaatsen.
- Projectbegeleiding en co÷rdinatie
Heeft u een project waarbij communicatie een onderdeel is? Djimz Communicatie organiseert als extern projectleider de communicatie van uw project. Wij stellen met u een plan op of gaan verder met een reeds bestaand concept. De projectco÷rdinatie van bijvoorbeeld brochures, media-aandacht en evenementen kan aan Djimz Communicatie worden toevertrouwd. Uiteraard houden wij hierbij de belangen van alle betrokkenen in de gaten.
- Communicatieadvies
Djimz Communicatie verwerkt het advies in een handzaam plan, met aandacht voor middelen en media.
- Co÷rdineren van uw drukwerk van begin tot eind
Djimz Communicatie denkt met u mee. Daardoor kunt u rekenen op drukwerk dat past bij uw wensen. Wij adviseren u onder andere over de vorm, het materiaal, etc. Desgewenst verzorgen wij het hele traject van idee tot verzending. Daarnaast beschikken wij over een nauwkeurig leveranciersnetwerk zodat wij voor iedere wens en ieder budget de juiste oplossing kunnen vinden. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van uw eigen vertrouwde adressen.

Interne Communicatie

Indien uw organisatie beschikt over tevreden en gemotiveerde medewerkers is dat de beste promotie die u kunt hebben. Immers zij dragen voor een groot gedeelte uw imago uit. Goede interne communicatie is daarbij essentieel. Wij adviseren over interne communicatie en leveren bijvoorbeeld via het maken van een personeelsbulletin of het het co÷rdineren van het intranet, een bijdrage aan de uitvoering.

 

 
 
Rietgras 2
1648 EA, De Goorn
T. 0229 504665 / 06 54911311
F. 0229 504665
E. info@djimz.nl
W. www.djimz.nl
KvK: 37144226 Algemene voorwaarden Disclaimer